С началото на Новата 2019-та година Фондация LocalFood.bg предприема нови стъпки, една от които е да предлага експертни маркетингови услуги на микро бизнеса с храните в партньорство с Agronovinite.com.

Първите малки компании, които ни се довериха са от Пловдив: Ресторант “Central” в топ центъра на града, ресторант “Fancy” в Mall Plovdiv, новият ресторант в Mall Plovdiv Plaza, La Pasta и изключително симпатичния ресторант с домашна кухня на Комплекс “Дияна” в с. Труд.

Консултациите по маркетинг и PR услугите не са новост за екипа на организацията ни, но въз основа на досегашния опит разработихме цялостен пакет, който напълно покрива нуждите на бизнеса. Услугите ни се фокусират върху силните страни на микро бизнеса пред тези на индустриалния, поставяйки на преден план личността на производителя, произхода на храната и директната комуникация с клиентите.

През 2019 година услугите ще се предлагат само за малки компании от Пловдив и София, но планираме екипа ни да се разрасне и от следващата година да можем да включим и бизнеси от Варна.

Повече за маркетинговия ни екип:

инж. Гергана Кабаиванова
Управител на Фондация “LocalFood.bg”. Експерт по маркетинг и бизнес развитие на микро предприятията в областта на земеделието и храните. Основател на пилотните фермерски пазари в страната (София, Пловдив, Варна и Бургас). Има повече от 18 години опит на ръководни позиции в маркетинговата сфера в големи международни и български компании като Mall Markovo Tepe, NUXE, Rubella.bg и Rosa Impex.
Екатерина Терзиева
Основател и главен редактор на електронната медия за земеделие и храни Agronovinite.com. Председател на УС на Асоциацията на селскостопанските журналисти в България. Експерт по ПР в областта на храните и земеделието. Има дългогодишен журналистически опит във в. "Сега", в. "24 часа", Българска телеграфна агенция (БТА), в. "Марица", Балканска мрежа за разследващи репортажи и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.