След успеха в София новата Академия Пендара ще проведе обучение за стартиращи бизнеси с местни храни и във Варна, в хотел „Boutique Splendid“ на ул. „Братя Шкорпил“ 30, от 10-ти до 12-ти май, от 9:00 до 18:00ч.

Отправяме покана към всички малки производители, фермери и търговци на местни храни от района на Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, В. Търново, Търговище, Русе, Разград, Шумен, Силистра и Добрич.

Иновативната програма подготвя микро бизнеси, като обучава собствениците им на маркетинг, бизнес планиране и управление на качеството на местните храни, но също така включва разработване на пълния пакет HACCP документация, необходим за регистрация на производство или нов продукт. Нещо повече – всеки участник получава услуги от консултант, който подготвя индивидуалния му проект и го защитава пред БАБХ. Също така, участниците получават ценни бонуси:
– 150 лв за разработване на индивидуален HACCP план,
– 120 лв за едногодишен абонамент в Клуб Пендара (платена ресурсна база с онлайн HACCP курс, интересни HACCP казуси на регистрирани бизнеси, експертни наръчници и статии)
– Отличителен стикер за витрина със знак „Пендара“ за контролиран нов бизнес.
– Най-добрите проекти ще бъдат наградени с рекламна статия на стойност 300 лева в www.localfood.bg

Академия Пендара се осъществява с подкрепата на Фондация “Америка за България”, която осигурява частично финансиране на проекта, но се изисква и самоучастие на обучаващите се в размер на 300 лв.

Записването ще продължи до 3 май ТУК. Местата са ограничени!

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас на
телефон: 0888 402 997

Вижте отзиви на участници в Академия Пендара в София:

Категории: Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.