МЕТРО България удължава срока за подаване на предложения за конкурса „Храната и градът“ до 16 октомври 2017 г.


МЕТРО България удължава срока за подаване на предложения за конкурса „Храната и градът“ до 16 октомври 2017 г. Удължаването на срока е продиктувано от желанието ни да достигнем до повече предприемачи, занимаващи се с автентични и здравословни храни, за да имаме и по-голяма конкуренция в избора на качествени предложения.

Наградите и победителите ще представим на 11 ноември, събота, в Интер Експо Център, гр София, по време на традиционното изложение СИХРЕ, в програмата на Форум за висша кухня и кулинарна култура – Гасторонмикс 2017, на който МЕТРО България е основен спонсор.

Обръщаме внимание, че при констатиране на проблеми с изпращане на онлайн формуляра, за което имаме съобщения, можете да попълните приложената форма, която да изпратите директно на електронен адрес Lyudmil.Karavasilev@metro.bg. Гарантираме ви, че ще получите потвърждение за всеки изпратен формуляр.


Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Една мисъл относно “МЕТРО България удължава срока за подаване на предложения за конкурса „Храната и градът“ до 16 октомври 2017 г.